Het Done For You traject​

De meest complete oplossing, voor gevestigde ambitieuze coaches die marketing effectief en efficiënt willen inzetten om meer resultaat te behalen in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten.

Het Done For You traject

De meest complete oplossing voor gevestigde ambitieuze coaches die marketing effectief en efficiënt willen inzetten om meer resultaat te behalen in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten.

Done for you traject

Een strategie en plan op maat

Geen one size fits all programma's maar custom marketingstrategieën op facetten van marketing voor een optimaal resultaat in de voor van meer omzet, meer winst en meer klanten

Complete technische implementatie

Geen advies waarmee je vervolgens alles zelf moet uitzoeken. Alles wordt in jouw eigen CMS en software voor je geïmplementeerd, zodat je marketing echt in één keer voor elkaar is.

Bewezen strategieën en resultaat

Een senior marketingstrateeg met jarenlange ervaring bij miljoenenbedrijven in de commerciële sector en technische kennis van WordPress, Elementor, Mailblue en talloze marketingtools voor een optimaal resultaat.

Ik ben Stella van Marketingcomponist

Je bent een expert, goed in je vak, maar nieuwe klanten krijg je alleen via-via

Je bent een gevestigde coach of therapeut en expert in je vak. Je bent ambitieus en wil graag verder groeien. Je hebt inmiddels al vele klanten mogen helpen, maar de meeste nieuwe klanten komen via-via. Het aantrekken van nieuwe klanten is lastig. En dat is wel nodig voor de groei die je voor jouw bedrijf voor ogen hebt.

Je weet dat je, om dit te bereiken, meer aan marketing moet doen. Je hebt een website, je plaatst regelmatig iets op social media, maar het levert je geen nieuwe klanten op.

Maar meer aan marketing doen, wat is dat dan en waar doe je goed aan?

Je staat op het punt om meer met marketing te doen en vraagt je af welke aanpak het beste voor je werkt

Je hebt waarschijnlijk al eens een online programma of een masterclass gevolgd van een marketeer, maar heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Je hebt waarschijnlijk ook nagedacht over een VA, die de techniek voor je uit handen kan nemen, maar die beschikt weer niet over de strategische kennis die nodig is om resultaat te behalen met marketing.

Je vraagt je af welke aanpak voor jou goed werkt en zit met vraagstukken als:

Hoe kan ik marketing inzetten, zodat ik zelf consistent nieuwe klanten in aantrekken?

 • Hoe weet ik waar mijn focus en prioriteiten liggen als het gaat om mijn marketingactiviteiten?
 • Hoe kan ik mij online onderscheiden van mijn concurrenten?
 • Hoe kan ik mijzelf online profileren in mijn vakgebied?
 • Hoe weet ik welke content ik kan maken en daarmee de juiste klanten kan aantrekken?
 • Hoe weet ik of mijn marketing activiteit ook echt leiden tot resultaat?

 

Om die reden hebben bijna alle succesvolle ondernemers een ervaren marketingstrateeg die hen helpt en adviseert met het online positioneren van hun bedrijf en laat zien welke aanpak daadwerkelijk leidt tot resultaat. Maar een strategie zonder implementatie gaat niet leiden tot resultaat en een technische implementatie zonder strategische kennis levert je ook niets op. En al helemaal niet als je niet weet welke activiteiten leiden tot resultaat.

Dit is waar ik je mee help.

Plan je strategiesessie in
Marketingstrateeg en implementatiespecialist

Hi, ik ben Stella, marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse bedrijven gewerkt in een leidinggevende functie binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik enerzijds verantwoordelijk was voor het behalen van financieel resultaat en anderzijds verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en uitvoeren verschillende marketingstrategieën die leiden tot een financieel resultaat. Aanvullend heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT bedrijf waar ik naast de dagelijkse operatie ook leiding gaf aan een team van 7 engineers. 

Naast mijn fulltime baan ben ik in 2011 Marketingcommunicatie in deeltijd gaan studeren op de Hogeschool van Amsterdam, waar ik in 3 jaar mijn Bachelor diploma heb gehaald.

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben heeft ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech stellen mij in staat om het plan ook daadwerkelijk te implementeren. In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst met een succesvolle marketingstrategie, de implementatie hiervan en een helder en scherpe analyse.

Marketingcomponist heeft o.a. gewerkt voor:

Een multidisciplinaire marketing-aanpak voor echt resultaat

Verouderde marketingtechnieken, zoals aanbod gedreven communicatie is niet langer effectief. Deze tijd vraagt om het begrijpen van je klant, inspelen op de behoefte van je klant en het delen van waarde waarmee we van betekenis kunnen zijn voor onze klanten, zodat we relaties opbouwen voor de lange termijn. Dit kan alleen maar worden bewerkstelligd als je alle lagen van marketing aanpakt. Het enkel draaien aan een aantal knoppen of draaien aan de knoppen in de verkeerde volgorde zal alleen maar leiden tot verspilling van geld tijd en energie.

Als senior marketingstrateeg en implementatiespecialist heb ik inmiddels honderden bedrijven mogen helpen met het ontwikkelen en optimaliseren en implementeren van winstgevende marketingstrategieën . Daarnaast heb ik technische kennis van WordPress, Elementor, Mailblue en talloze marketing en productivity tools.  Mede daardoor kan ik jouw marketinguitdagingen identificeren en een ijzersterke marketingstrategie ontwikkelen en volledig technisch voor je implementeren, zodat jij jouw marketing in één keer voor elkaar is en je resultaat behaald in de vorm van meer onze, meer winst en meer klanten.

Done for you traject

Het Done For You traject

Het Done For You traject is het 1-op-1 traject, voor gevestigde ambitieuze coaches die marketing effectief en efficiënt willen inzetten om meer resultaat te behalen in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten.

Stop met het zelf aanmodderen met je marketingactiviteiten of met het samenwerking met een marketeer of technisch VA met maar één expertise. Vanuit mijn jarenlange ervaring als leidinggevende marketingstrateeg in het bedrijfsleven en mijn kennis van systemen en tools die nodig zijn om marketingstrategieën te implementeren, help ik je om marketing effectief en efficiënt in te zetten. Op deze manier behaal jij meer resultaat in de vorm van meer omzet, winst en meer klanten. Dit krijg je tijdens het traject.

Marketingstrategie

Marketingstrategie

Ik help je met een marketingstrategie en een uitgewerkt plan op maat, zodat jij exact wat je moet doen  om jouw doelen te behalen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ik optimaliseer je website voor de zoekmachines, zodat jij beter zichtbaar en vindbaar bent voor potentiële klanten

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Ik pak de teksten, opmaak en tone of voice aan van je website, met als doel dat je meer conversie haalt uit jouw website

Contentstrategie

Contentstrategie

Ik help je met het maken van content voor je website en voor op je socials, zodat je consistent zichtbaar en vindbaar bent voor potentiële klanten

Leadgeneratie

Leadgeneratie

Ik help je met het consistent genereren van nieuwe leads en richt dit technisch voor je inLeadnurturing

Leadnurturing

Ik help je met het opvolgen van je leads om deze te kunnen converteren naar klanten middels een geautomatiseerd proces


Analyseren en optimaliseren voor het behalen van optimaal resultaat

Analyseren en optimaliseren voor het behalen van optimaal resultaat

Ik help je jouw marketing meetbaar te maken, zodat je heel helder kunt zien wat je marketinginspanningen hebben opgeleverd en of je Return on investment positief is.

Meer omzet, meer winst en meer klanten

Dit zeggen andere ondernemers over het traject

Door middel van het Done for You traject word ik beter gevonden en weet ik hoe ik van mijn websitebezoekers leads kan maken en van mijn leads klanten kan maken. Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

  Sabine van der Pels
  Sabine van der Pels

  Voedingsconsulent

  Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen. Wanneer je met Stella aan de slag gaat zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1-op -1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf. Ik heb weer focus terug in mijn marketingactiviteiten, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien!

   Elise de Vries
   Elise de Vries

   Office en Business support

   Waarom Done For You?

   Meer omzet, winst en klanten

   Door de custom marketingstrategie, die ik voor je ontwikkel en de volledige implementatie, die voor je uit handen neem behaal je consistent een optimaal resultaat

   Meer tijd en rust in je hoofd

   Doordat jij exact weet elke activiteiten leiden tot resultaat en ik alle marketing-technische zaken voor je uit handen neem, heb jij meer tijd over en ruimte en rust in je hoofd

   Consistent groeien

   Doordat ik je marketinginspanningen inzichtelijk en meetbaar maak, kun jij je richten op dat wat wel werkt en op tijd bijsturen waar nodig is, zodat jij consistent kunt groeien.

   Wil jij zelf de regie in handen nemen als het gaat om de groei van je bedrijf met de juiste inzet van marketing?

   Het behalen van meer resultaat  in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten zonder onderbouwde strategie en correcte implementatie hiervan kost onnodig veel tijd, geld en energie en gaat uiteindelijk ten koste van het voortbestaan van jouw bedrijf.

   Waarom zou je zelf blijven aanrommelen als je veel sneller je doel kunt bereiken door het samen te doen met een expert?

   Laat mij je, tijdens een strategiesessie, adviseren over welke marketingkansen ik zie voor jouw bedrijf, en welke stappen je vandaag nog kunt zetten om marketing efficiënt en effectief in te kunnen zetten. Kosteloos en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. 

   FAQ

   Het Done For You traject is het 1-op-1 marketingtraject voor gevestigde coaches en therapeuten, met een bewezen track record. Het is bedoeld voor ondernemers die met bewezen marketingstrategieën en de juiste implementatie hiervan, meer resultaat willen behalen in de vorm van meer onze, meer winst en meer klanten. Zij zijn bereid om in zichzelf in en hun bedrijf te investeren.