Een succesvolle marketingstrategie op maat, volledig voor jou ontwikkeld en technisch ingericht

Consistent zichtbaar voor de juiste klanten met een geoliede marketingmachine

Marketingcomponist header
Stella - Marketingcomponist
Stella - Marketingcomponist

Lukt het maar niet om resultaat te behalen met jouw marketingactiviteiten, terwijl je hier een hoop tijd en energie in steekt

Ben jij die ervaren ambitieuze kennisondernemer die langer dan 3 jaar aan het ondernemen is en een prima salaris verdient met je business? Maar realiseer jij je ook dat je tegen een omzetplafond aanzit omdat je netwerk niet uitgebreid/verbreed wordt?

Ben jij actief op social media, schrijf je af en toe een blog of maak je af en toe een podcast, maar ontbreekt er een echte strategie?

Lukt het maar niet om resultaat te halen uit jouw marketingactiviteiten, terwijl je het gevoel hebt dat je hier heel druk mee bent en heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit? 

Ken jij de basisprincipes van marketing, maar het is niet je ding en krijg er gewoon geen energie van? Zijn de vele technische tool en handelingen die komen kijken bij het inzetten van marketing een blok aan het been, omdat je niet goed weet hoe het werkt, en geen zin en tijd hebt om je erin te verdiepen?

Herken jij jezelf hierin, dan heb ik de oplossing voor je!

Hoe fijn zou het zijn als...

🔥 Je heel helder hebt wie je ideale klant is en hoe jij jezelf onderscheidt van je concurrent?

🔥 Je een concrete strategie hebt en een helder stappenplan zodat je exact weet wat je moet doen om je doelen te behalen?

🔥 Je geen digitale tools hoeft uit te zoeken en in hoeft te stellen omdat dit voor je wordt gedaan

🔥 Jouw website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachine, zodat je beter zichtbaar bent en meer conversie realiseert? 

🔥 Je weet met welke content jij jouw ideale klant kunt bereiken en kunt aantrekken?

🔥 Je weet met welke social media strategie, en tools je jouw naamsbekendheid kunt vergroten en meer verkeer naar je website kunt genereren?

🔥 Je een geoliede marketingmachine hebt waarmee je consistent leads en klanten genereert?

In het “Done for You Traject” help ik je met het creëren van een marketingstrategie op maat en de implementatie hiervan, zodat jij een geoliede marketingmachine hebt, waarmee jij meer resultaat behaald in minder tijd.

Dit kan ik voor je doen

Marketingstrategie

Ik help je met een marketingstrategie en een uitgewerkt plan op maat. Met dit plan weet je exact wat je moet doen om marketing concreet in te zetten om jouw doelen te behalen.

Websiteoptimalisatie &SEO

Ik maak een technische scan van je website en maak een concreet voorbeeld van je belangrijkste pagina’s, zodat je kunt zien waar verbetering nodig is en zal aanpassingen voor jou verzorgen, zodat jij een website hebt die technisch op orde is en zorgt voor meer conversie

Contentstrategie

Ik geef je concreet advies welke content je kunt maken om de juiste mensen naar je website te krijgen, zodat je meer verkeer gaat genereren en mensen zien welke toegevoegde waarde jij voor hen hebt

Social media strategie

Ik geef je concreet advies over hoe je consistent aanwezig bent op social media en maak 3 templates voor je die passend zijn bij jouw merk en branding.

Adverteren

Door de juiste advertenties in te zetten op social media en op Google help ik je om meer website bezoekers, leads en klanten te genereren op de korte en lange termijn.

Salesfunnel

Samen maken we een goede leadgenarator, zoals bijvoorbeeld een ebook en maak ik hier een converterende funnel voor in Mailblue, zodat je naast meer websitebezoekers ook consistent leads gaat verzamelen die jij kunt opvolgen

Samen behalen we dit resultaat

Na het Done for You traject:

🔥 Weet jij exact welke activiteiten bijdragen aan het behalen van je doelen

🔥 Ben jij online zichtbaar bent voor de juiste mensen

🔥 Verkrijg je meer naamsbekendheid 

🔥 Genereer je meer verkeer naar je website 

🔥 Realiseer je meer conversie op je website 

🔥 Heb je een effectieve manier om consistent leads en klanten te genereren

 

🔥 Gebruik je de juiste tools die je helpen om marketing efficiënt en effectief in te zetten, zodat jij je kunt richten op dat waar jij blij van wordt!

Wil jij meer resultaat behalen met jouw marketingactiviteiten in minder tijd?
Kies dan voor het Done for You traject! 

Dit zeggen de klanten van Marketingcomponist​

De samenwerking

Marketingcomponist Stella

We starten de samenwerking met een kick-off gesprek waarin we jouw doelen bespreken en deel ik de groeikansen die ik voor je zie en hoe we hier concreet invulling aan geven. 

Gedurende 3-6 maanden, net waar jouw voorkeur ligt, werken we 1-op-1 samen om jouw marketingstrategie te ontwikkelen en jouw marketingactiviteiten te optimaliseren, zodat jij resultaatgericht kunt gaan werken.

Twee keer per maand  hebben we een call van een uur waarin we de voortgang bespreken. Gedurende het hele traject ben ik naast jouw marketingstrateeg ook jouw implementatiespecialist, want ik neem alle zaken die nodig zijn om jouw marketingstrategie operationeel te maken volledig uit handen. Je hoeft dus zelf niet aan de slag met ingewikkelde technische tools en ik leg je uit hoe je dit zelf kunt gebruiken. 

Naast de strategie en de implementatie analyseer ik jouw resultaten, zodat we weten wat werkt en op tijd kunnen bijsturen waar nodig.

Wil jij met een concrete marketingstrategie meer resultaat behalen met jouw marketingactiviteiten in minder tijd?
Kies dan voor het Done for You traject! 

De investering

3-maanden traject

De investering voor het Done For You traject voor 3 maanden bedraagt €3997,- Dit mag in 3 termijnen betaald worden. De investering kan ook ineens worden voldaan. Je krijgt dan een korting van €400,- Hiermee komt de totale investering op €3597,-

6 maanden traject

De investering voor het Done For You traject voor 6 maanden bedraagt €7877,- Dit mag in 6 termijnen betaald worden. De investering kan ook ineens worden voldaan. Je krijgt dan een korting van €400,- Hiermee komt de totale investering op €7477,-

Marketingcomponist heeft o.a. gewerkt voor: