In 7 stappen meer klanten in jouw coachpraktijk

Ontdek in dit book hoe je marketing effectief inzet voor jouw coachpraktijk, zodat je meer omzet, winst en meer klanten genereert

Ontdek mijn bewezen strategie

Met dit e-book heb je toegang tot diepgaande kennis en bewezen strategieën die je zullen helpen om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Direct toepasbaar

Dit e-book is gericht op het bieden van praktische handvatten die je direct kunt toepassen op je eigen bedrijf om in concrete stappen marketingstrategieën succesvol te implementeren.

Domineer je concurrentie

Door dit e-book te lezen krijg je heb je de tools en kennis in handen om je concurrenten voor te blijven. Je leert hoe je je merk kunt positioneren en je expertstatus binnen je vakgebied te claimen

Ebook marketingcomponist 2

Je heb een website, je bent aanwezig op social media, maar klanten komen alleen via-via..

Je hebt een mooi bedrijf, je hebt leuke klanten, maar je weet dat er eigenlijk meer in zit. Je wilt verder groeien, want je dromen en ambities gaan verder dan een mooi bedrijf met leuke klanten, maar je wilt niet meer uren besteden. Je weet dat je, om dit te bereiken, aan de slag moet gaan met marketing. Maar eigenlijk weet je niet goed hoe dit werkt en welke marketingactiviteiten nu echt leiden tot resultaat.

Je hebt een website en je plaatst berichten op social media, maar het leidt niet tot resultaat in de vorm van omzet, winst en meer klanten.

De meeste klanten komen altijd nog via-via, maar eigenlijk wil je hier zelf invloed op uitoefenen. Maar, waar begin je? Hoe weet je nu wat echt werkt? Welke stappen zet je om marketing echt effectief in te zetten, zodat het ook leidt tot resultaat?

Dit is exact wat je in dit boek gaat ontdekken.

 

Het boek heeft mij inzicht gegeven in welke stappen ik kan zetten om de marketing voor mijn praktijk de structureren. Ik heb orde in de chaos en weet waar ik mij op kan richten om mijn praktijk op de kaart te zetten.

Nicoline Maashart
Manueel therapeut

Het meest complete boek over winstgevende marketing

Hi, ik ben Stella Peperkoorn, Marketingstrateeg en implementatiespecialist voor coaches. Na diverse jaren gewerkt te hebben bij verschillende miljoenenbedrijven als marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector, zag ik mogelijkheden om marketing anders aan te pakken. Juist door alle vlakken van marketing, zoals zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie, contentstrategie, leadgeneratie en leadnurturing als geheel te zien in plaats van losse expertises, kun je marketing effectief en efficiënt met als doel meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten. Wil jij dit ook? Download dan mijn boek via onderstaande button.

Stella peperkoorn over marketingcomponist

Dit boek is zeker geschikt voor jou als je:

Ebook Marketingcomponist

Download het boek helemaal gratis!