Elementor Pro Template Kit voor zelfstandige trainers, consultants en adviseurs

Geef je WordPress website een professionele uitstraling met deze template kit voor Elementor Pro 

Elementor pro template kit

Een professionele website zonder technische kennis

Volledig aanpasbaar in jouw huisstijl en branding

Bewezen templates die je conversie verhogen

Website optimalisatie traject

Bespaar tijd en geld met deze kant-en-klare template kit voor WordPress en Elementor Pro

Je hebt een website laten maken door een webbouwer of misschien heb je zelf jouw website gemaakt toen je net begon. 

Inmiddels ben jij en is je bedrijf gegroeid en past je website niet meer bij de fase waarin je nu zit. 

Je website is meer een visitekaartje, want het levert je maar weinig bezoekers en geen nieuwe klanten op.

Je wil een professionele, snelle en betrouwbare website, waarop een helder aanbod staat. 

Uit kostenoverweging wil je het graag zelf doen en ook je website zelf kunnen beheren. Je zit er niet op te wachten om voor elke blog die je wilt publiceren of een tekstaanpassing op je pagina weer extra kosten te moeten maken.

Tegelijkertijd heb je niet die technische kennis in huis die nodig is om de  website de professionele uitstraling te geven die je wenst. Over de opbouw nog maar te beginnen, want je weet niet goed welke informatie nu waar moet. 

Wat je nodig hebt zijn kant- en-klare templates, die volledig zijn afgestemd op zelfstandige trainers, consultants en adviseurs.  
De Templates die volledig aan te passen zijn naar jouw huisstijl en branding en speciaal zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij meer conversie en meer klanten gaat realiseren met jouw website.

Dat is exact wat ik voor je heb gemaakt; Elementor Pro templates speciaal ontwikkeld voor jouw als zelfstandige trainer, consultant of adviseur. Volledig aanpasbaar in jouw eigen huisstijl en branding.

Elementor pro templates

De Template Kit die je klanten gaat opleveren

Deze Template Kit voor WordPress en Elementor Pro bevat alles wat jij nodig hebt om jouw website te transformeren naar een professionele website die je meer conversie gaat opleveren.  Met deze kant-en-klare templates hoef jij geen expert te zijn om een website te bouwen die er geweldig uitziet en je meer klanten oplevert. Deze kit bevat templates voor alle belangrijke pagina’s van jouw website en is volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl en branding. Door deze kit aan te schaffen bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld op het inhuren van een webdesigner. De template kits zijn volledig responsible en daarmee creëer je een professionele uitstraling op elk scherm. Investeer in deze Template Kit en geef jouw website vandaag nog een een professionele uitstraling en maak van jouw website een klantmagneet.

Wat leveren de templates je op?

Bespaar geld

Doordat jij alles zelf kunt creeren en beheren heb je geen kosten meer aan een webbouwer die je voor elke aanpassing factureert

Bespaar tijd

Door het gebruik van de template weet je exact welke informatie waar moet komen te staan, hoef je niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden

Realiseer groei

Door de professionele uitstraling, duidelijke opbouw en de juiste inhoud, bereik jij de juiste klanten en realioseer jij meer conversie met je website

Traject website optimalisatie

Hi, ik ben Stella, marketingstrateeg, webspecialist en een technerd met een bak aan ervaring.

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect, Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden keren een website optimalisatie heb uitgevoerd,  marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Strategische Marketingcommunicatie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden, welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring met WordPress, Elementor, Plug & Pay, en talloze marketingtools zorgen ervoor dat ik die gewenste aanpassingen volledig voor je kan uitvoeren. 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan, zodat zij meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, klanten en winst. Dat gun. ik jou ook en heb om die reden templates ontwikkeld waarmee ook jij deze doelen kunt bereiken.

2000+ webpagina's gecreëerd en geoptimaliseerd

Doordat ik in de afgelopen jaren meer dan 2000 webpagina's mogen ontwikkelen en implementeren voor coaches en kennisondernemers weet ik exact wat werkt

10+ jaar kennis van WordPress en diverse marketingtools

Ik heb ruime ervaring met WordPress & Elementor en heb diepgaande kennis van diverse tools zoals ActiveCampaign, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier en diverse productivitytools

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange ervaring op zowel strategisch, tactisch en operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste webresultaat te behalen

Wat krijg je als je kiest voor de Elementor Pro Template Kit?

website optimalisatie voor coaches

Templates van de benodigde pagina's​

De Elementor Pro templates ontvang je als ZIP file.  Deze templates kun je heel gemakkelijk uploaden op je eigen WordPress website, mits je een Elementor pro licentie hebt. Je ontvangt templates voor de volgende pagina’s:

✔︎ Homepage

✔︎ Salespage

✔︎ Opt-in page (pagina voor je weggever)

✔︎ Blogpagina

✔︎ Over ons pagina

✔︎ Contactpagina

✔︎ Bedankpagina

Daarnaast ontvang je een template voor een blogbericht en de templates voor de header en footer.

Website optimalisatie Marketingcomponist

Begeleidende video's en documentatie

Om ervoor te zorgen dat je de templates zo kwalitatief mogelijk kunt inzetten, vind je in de academy videos en documentatie. Hier vind je bijvoorbeeld uitleg over:

✔︎ Hoe je Elementor Pro kunt installeren als je deze builder nog niet hebt op je website

✔︎ Hoe je de templates kunt installeren op je eigen website

✔︎ Hoe je de pagina’s en berichten zelf kunt aanpassen qua tekst en kleuren

✔︎ Hoe je een blogbericht aanmaakt en publiceert

✔︎ Hoe je het beste een blogbericht kunt schrijven zodat je ook scoort in zoekmachines

✔︎ Welke SEO aanpassingen je kunt doen om je website beter te laten scoren in zoekmachines

 

Investering Elementor Pro Template Kit

Stella Peperkoorn Online marketingstrateeg

€197,-

✔︎ Een professionele website in een handomdraai

✔︎ 10 templates volledig afgestemd op coaches en kennisondernemers

✔︎ Volledig responsive en aan te passen aan jouw eigen huisstijl en branding

✔︎ Begeleidende video’s en documentatie om alle templates eenvoudig en kwalitatief in te zetten

✔︎ Een duidelijke website die je meer conversie en klanten oplevert

Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van deze templates verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Marketingcomponist.

Meest gestelde vragen