Ben jij coach of therapeut en wil je meer resultaat halen uit je website?

Volg mijn minitraining en maak van je website een klantmagneet!

In deze gratis training van 30 minuten:

🔥 Leer je hoe je jouw website zichtbaar en vindbaar maakt voor de juiste mensen

🔥 Ontdek je hoe je jouw website beter laat scoren in zoekmachines

🔥 Leer je hoe je de aandacht van je bezoeker vasthoudt

🔥 Ontdek je met welke technieken je kunt inzetten om je bezoeker te verleiden

🔥 Leer je wat de juiste opbouw is voor het behalen van meer conversie

Marketingcomponist Strategiesessie
Marketingcomponist kansen pakken

Hi, ik ben Stella,

Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse bedrijven gewerkt in een leidinggevende functie binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik enerzijds verantwoordelijk was voor het behalen van financieel resultaat en anderzijds verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en uitvoeren verschillende marketingstrategieën die leiden tot een financieel resultaat. Aanvullend heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT bedrijf waar ik naast de dagelijkse operatie ook leiding gaf aan een team van 7 engineers. 

Naast mijn fulltime baan ben ik in 2011 Marketingcommunicatie in deeltijd gaan studeren op de Hogeschool van Amsterdam, waar ik in 3 jaar mijn Bachelor diploma heb gehaald.

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben heeft ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt om het gewenste resultaat te behalen.

Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech stellen mij in staat om het plan ook daadwerkelijk te implementeren. In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst met een succesvolle marketingstrategie, de implementatie hiervan en een helder en scherpe analyse. Een belangrijk onderdeel hiervan is het optimaliseren van websites. 

 

Om dat ik dat ook jou gun, heb ik een minitraining voor je gemaakt zodat ook jij je website kunt optimaliseren en jij van je website een klantmagneet maakt

 

Door het volgen van deze minitraining heb ik mijn website zo kunnen aanpassen, dat mijn website ook echt meer bezoekers en leads genereert. Het volgen van deze training kost je maar 30 minuten, maar geeft je echt vele inzichten die je verder helpen, Ik beveel deze minitraining dan ook van harte aan.

Chantalle Daniels
Voedingscoach voor vrouwen in de overgang

Meld je aan voor de gratis minitraining

Schrijf je in voor de gratis minitraining en ontdek in 30 minuten hoe jij van je website een klantmagneet kunt maken. Na het invullen van je gegevens krijg je direct toegang tot de training.