Marketing Strategie Roadmap

In één dag een winstgevende marketingstrategie voor jouw praktijk

Na deze 1-op-1 strategiedag heb je een helder en concreet plan op maat, waarmee jij marketing effectief kunt inzetten en meer resultaat behaald in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten. 

Een strategie op maat

Een custom marketingstrategie waarmee je resultaat behaald in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten.

Een concreet actieplan

Een helder en concreet actieplan zodat je exact weet welke stappen je kunt zetten om de strategie ook succesvol uit te voeren.

Bewezen strategieën

Als marketingstrateeg heb ik meer dan 150 winstgevende strategieën ontwikkeld en geïmplementeerd voor diverse ondernemers

Ik ben Stella van Marketingcomponist

Je praktijk draait leuk, maar je klanten komen hoofdzakelijk via-via..

Je praktijk draait best leuk, je kunt ervan leven, maar de klanten die je in je praktijk verwelkomt komen hoofdzakelijk via-via. Dit zorgt ervoor dat je omzet en de groei van je praktijk afhankelijk is geworden van je netwerk. Hierdoor heb je de regie niet zelf in handen en dat houdt de groei van je praktijk tegen. En juist die groei is voor jou belangrijk, want je dromen zijn groter dan het hebben van een praktijk. die leuk draait. maar je dromen zijn groter dan een leuke praktijk. 

Je weet dat je, om deze groei te bereiken, meer aan marketing moet doen. Je hebt een website, je plaatst regelmatig iets op social media, maar het levert je geen nieuwe klanten op.

Maar meer aan marketing doen, wat is dat dan en waar doe je goed aan?

Je hebt een website, je bent regelmatig aanwezig op social media, maar dit is niet voldoende om daadwerkelijk ook die klanten aan te trekken en te groeien. Eigenlijk weet je niet goed waar je moet beginnen. Enerzijds zorgt dat ervoor dat je veel tijd kwijt bent met acties die je niet voldoende opleveren. 

Wat je nodig hebt is een heldere strategie die voor je werkt. Dat het duidelijk is welke activiteiten ook echt leiden tot resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst.

Dat is waar ik je mee help.

"Ok, een goede strategie, maar hoe weet ik wat er nu werkt voor mijn praktijk?"

Je hebt waarschijnlijk al eens een masterclass gevolgd of een e-book gedownload, van marketingexpert of business coach, maar heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Vaak komt dit doordat je de geadviseerde strategie eerst moet vertalen naar jou specifieke situatie. En daar zit nu net het probleem, daar ben je niet zo goed in.  

Waarschijnlijk vraag je jezelf het volgende af:

✔︎ Hoe weet ik wat nu werkt in mijn specifieke situatie?

✔︎ Hoe kan ik mij onderscheiden van mijn concurrenten?

✔︎ Hoe kan ik mijzelf online profileren in mijn vakgebied?

✔︎ Hoe zorg ik dat de juiste mensen mij wel vinden?

✔︎ Hoe weet ik welke content ik kan maken en daarmee de juiste klanten kan aantrekken?

Je kunt dit uiteraard helemaal zelf gaan uitvogelen, maar wees je er bewust van dat dit veel tijd, energie, geld kost en vaak frustratie oplevert.

Hoe zou het voor je zijn als je na één dag 1-op-1 samen met een expert een winstgevende strategie en een helder stappenplan hebt voor je praktijk?  

Marketingstrateeg en implementatiespecialist

Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt. Waar ik honderden marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Marketing en Communicatie strategie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt en welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech zorgen ervoor dat ik een strategie op maat voor je kan ontwikkelen die ook technisch geïmplementeerd kan worden. 

 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan. naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst en juist dat gun ik jou ook!

150+ winstgevende strategieën gecreëerd en geoptimaliseerd

Doordat ik in de afgelopen jaren meer dat 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik exact welke strategie er werkt in jouw specifieke situatie en dus ook voor jouw praktijk.

10+ jaar ervaring in het implementeren van strategieën

Doordat ik in de afgelopen 10 jaar meer dan 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik zeker dat de door mij geadviseerde strategie ook daadwerkelijk te realiseren is

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw praktijk.

Marketingcomponist

Wat kun je van Marketing Strategie Roadmap verwachten?

Wanneer je kiest voor een 1-op-1 strategie dag mij heb je een een concrete strategie en een helder stappenplan specifiek afgestemd op jouw praktijk. De door mij geadviseerde strategie is gebaseerd op de bewezen succesvolle marketingstrategieën Wanneer je deze strategie en het stappenplan uitvoert, kun je marketing effectief inzetten en behaal jij meer resultaat in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten.  Om dit te realiseren, gaan we het volgende doen:

✔︎ We stellen samen doelen op die het uitgangspunt vormen voor de strategie

✔︎ We stellen je merkwaarden op, zodat jij de identiteit van je praktijk helder hebt

✔︎ We formuleren je ideale klant, zodat jij exact weet wie je bedient en beter kunt aansluiten

✔︎ We positioneren jouw praktijk, zodat je weet op welke wijze jij jezelf onderscheid van je concurrenten

✔︎ We formuleren de belofte (propositie), zodat je weet wat jouw boodschap is en welke transformatie jij realiseert

✔︎ We stellen de klantreis vast, zodat je weet welke informatie jij op welke moment aan jouw ideale klant moet overbrengen om hen aan je te binden

Wat is het resultaat als je kiest voor Marketing Strategie Roadmap?

Website als een klantmagneet
Meer omzet, winst en klanten
Door de custom strategie, die ik voor je ontwikkel en het concrete plan weet jij exact hoe je consistent een optimaal resultaat behaald.​
Focus en rust in je hoofd
Meer focus, tijd en rust in je hoofd
Doordat jij exact weet welke activiteiten leiden tot resultaat kun jij de juiste acties uitvoeren wat leidt tot meer tijd, rust en ruimte in je hoofd
Consistent groeien
Doordat ik leer hoe je kan zien wat leidt tot resultaat, kun jij je richten op dat wat wel werkt en op tijd bijsturen waar nodig is, zodat jij consistent kunt groeien.

Wat zeggen anderen over Marketing Strategie Roadmap?

Door de samenwerking word ik beter gevonden en weet ik hoe ik van mijn websitebezoekers leads kan maken en van mijn leads klanten kan maken. Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super!

  Sabine van der Pels
  Sabine van der Pels

  Voedingsconsulent

  Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen. Wanneer je met Stella aan de slag gaat zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1-op -1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf. Ik heb weer focus terug in mijn marketingactiviteiten, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien!

   Elise de Vries
   Elise de Vries

   Office en Business support

   Marketing Roadmap

   €1397,-

   Werk één dag 1-op-1 met mij samen en je hebt een strategie op maat en een concreet plan waarmee jij wel resultaat behaald.

    ✓ In één dag een custom marketingstrategie waarmee je jouw doelen behaald

    ✓ Een concreet actieplan op maat, exact weet wat je moet doen, wat resulteert in rust en ruimte in je hoofd

    ✓ Meer omzet, winst en klanten

   Waarom zou je zelf blijven aanrommelen als je veel sneller je doel kunt bereiken door het samen te doen met een expert?

   Boek jouw Marketing Roadmap nu met extra korting in voor in september. Let op: Er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar

   FAQ

   Marketing Roadmap is een strategiedag voor ambitieuze coaches en therapeuten die met  bewezen marketingstrategieën meer resultaat willen behalen in de vorm van meer onze, meer winst en meer klanten. Zij zijn bereid om in zichzelf in en hun bedrijf te investeren.