Marketing Website Optimalisatie

Maak van je website een klantmagneet

Laat mij je helpen om je website te optimaliseren voor je ideale klant, voor de zoekmachine (SEO) en voor het behalen van meer conversie, zodat je vindbaar en zichtbaar bent voor de juiste mensen en meer resultaat behaald in de vorm van meer omzet, winst en klanten.

Zichtbaar en vindbaar voor je ideale klant

Word gevonden door de juiste mensen door zichtbaar en vindbaar te zijn in zoekmachines

Een website met een duidelijk aanbod die scoort

Door de juiste inhoud, opbouw en tone of voice weet jij jouw ideale klant te boeien en aan je te binden

Meer resultaat door een hogere conversie

Door gebruik te maken van de juiste marketingtechnieken behaal je meer resultaat door een hogere conversie

Ik ben Stella van Marketingcomponist

Je hebt een website, maar je huidige klanten komen alleen via-via....

Je hebt een website laten maken door een webbouwer of misschien heb je zelf je website gemaakt toen je net begon. Inmiddels ben je gegroeid en past je website niet meer bij wie je nu bent. Daarnaast krijg je eigenlijk geen nieuwe klanten via je website binnen, want die komen hoofdzakelijk via-via.

En dat is nu net waar je graag vanaf wilt. Je bent afhankelijk geworden van je netwerk en daarmee ook de groei van je praktijk. Je zou zo graag willen dat mensen je online vinden en klant bij je worden, maar wel met een goede website, die representeert wie je nu bent , wat je doet en kunt. 

Nu kun je natuurlijk zelf gaan knutselen en hier tijd en energie steken. Je kunt het laten doen door een webbouwer, maar het nadeel hiervan is dat zij vaak niet voldoende kennis hebben van een marketingtechnisch goede website.  

Hoe zou het voor je zijn als je jouw website kunt laten optimaliseren door een marketingstrateeg met jarenlange ervaring, die het ook nog eens technisch voor je kan implementeren?   

Dat is waar ik je mee help.

"Ok, mijn website moet anders, maar waar begin ik dan?

Je weet dat je website ander moet en dat wil je ook? Maar als je daar al over nadenkt word je al moe bij de gedachte. Waarschijnlijk vraag je jezelf het volgende af:

✔︎ Hoe kan ik mijn aanbod nu echt goed presenteren?

✔︎ Hoe kan ik mijzelf op de juiste wijze profileren?

✔︎ Hoe wordt ik zichtbaar in zoekmachines zoals Google?

✔︎ Hoe zorg ik dat de juiste mensen mij wel vinden?

✔︎ Hoe zorg ik dat de mensen die op mijn website komen aan mij kan binden?

✔︎ Ik heb de technische kennis niet, en nu?

Je kunt dit uiteraard helemaal zelf gaan uitvogelen, maar wees je er bewust van dat dit veel tijd, energie, geld kost en vaak frustratie oplevert. Door dit hele proces uit te besteden aan een expert, wordt het in één keer goed uitgevoerd en kun jij je richten op de groei van jouw praktijk.

Marketingstrateeg en implementatiespecialist

Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt. Waar ik honderden  websites heb geoptimaliseerd en marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Marketing en Communicatie strategie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt en welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech zorgen ervoor dat ik een strategie op maat voor je kan ontwikkelen die ook technisch geïmplementeerd kan worden. 

 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan. naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst en juist dat gun ik jou ook!

150+ webpagina's gecreëerd en geoptimaliseerd

Ik optimaliseer de techniek, opbouw, content en tone of voice van je website om het beste resultaat met jouw website te behalen, zodat jij zichtbaar en vindbaar bent en meer conversie behaald voor jouw praktijk.

10+ jaar kennis van diverse CMS en marketingtools

Ik heb optimaliseer websitesites die draaien op WordPress, Phoenix en Drupal. Daarnaast heb ik diepgaande kennis van ActiveCampaign Mailblue, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier, Office 365 en nog veel meer.

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw praktijk.

Marketingcomponist

Wat kun je van Marketing Website optimalisatie verwachten?

Wanneer je kiest een samenwerking met mij heb je een website waarmee je zichtbaar en vindbaar bent voor je ideale klant, een website die scoort in zoekmachines, met een duidelijk aanbod, in de juiste tone of voice en passend bij jouw branding. Om dit te realiseren, gaan we het volgende doen:

✔︎ Een technische scan van je website, zodat de technische fouten verholpen kunnen worden, denk aan dode links en zwevende pagina’s

✔︎ Zoekwoorden onderzoek uitvoeren om te achterhalen hoe we de website het beste kunnen laten scoren in zoekmachines

✔︎ Herschrijven en het opnieuw opmaken van je huidige teksten van je homepage, landingspagina’s, over ons pagina en contactpagina met converterende SEO teksten

✔︎ Het koppelen van je pagina’s aan marketingtools, zoals Plug & Pay en Huddle

✔︎ Oude links redirecten

✔︎ Controle, livegang en overdracht

 

Wat is het resultaat als je kiest voor Website optimalisatie?

Website als een klantmagneet
Een website die je klanten oplevert
Je website die goed gevonden wordt door je ideale klant en door zoekmachines, dat gericht is op het behalen van meer conversie.
Techniek content en vormgeving voor je geregeld
Techniek content en vormgeving geregeld
Geen zorgen over de techniek, content, opbouw vormgeving, en tone of voice, dat regel ik voor je.
Meer omzet en klanten voor jouw praktijk
Door een marketingtechnisch goede website creëer je websitebezoekers, omzet en meer klant voor jouw praktijk.

Wat zeggen anderen over Marketing Website Optimalisatie?

Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super! Stella heeft fantastisch werk geleverd.

  Sabine van der Pels
  Sabine van der Pels

  Voedingsconsulent

  Marketing Website Optimalisatie

  €1997,-

  Laat mij jouw website optimaliseren, zodat jij:

   ✓ Vindbaar en zichtbaar bent voor jouw ideale klant

   ✓ Met een helder aanbod jezelf kunt positioneren in jouw vakgebied

   ✓ Geen omkijken hebt naar de techniek, je content, de opbouw en tone of voice, want dat wordt compleet voor je geregeld

   ✓ Meer omzet, winst en klanten behaald voor jouw praktijk

  Waarom zou je zelf blijven aanrommelen je kunt overlaten aan een expert die het van je overneemt?

  Boek direct de Marketing Website Optimalisatie in en gun het jezelf om vindbaar en zichtbaar te zijn voor je ideale klant en meer resultaat behaald voor jouw praktijk.

  FAQ

  Marketing Automation is voor ambitieuze coaches en therapeuten die met ervan af willen dat ze afhankelijk zijn geworden van hun netwerk als het gaat om klanten en omzet voor hun praktijk. Zij willen de regie pakken over de groei van hun praktijk door van hun website een klantmagneet te maken,  waarmee ze een meer websitebezoekers aantrekken, zichtbaar en vindbaar zijn voor hun ideale klant en in zoekmachines maar zich niet druk willen maken over de techniek en alle andere rompslomp.