Gratis Masterclass: Master je Marketing

Ontdek hoe je marketing effectief inzet, zodat jij meer resultaat behaald in de vorm van meer omzet, aantal klanten en winst

Na het volgen van deze gratis Masterclass:

🔥 Ontdek je wat een effectieve marketingstrategie is

🔥 Weet je hoe je deze strategie kunt toepassen

🔥 Ontdek je hoe je deze strategie vervolgens kunt implementeren

🔥 Weet je hoe je jouw strategie kunt analyseren

🔥 Ontdek je hoe je jouw marketingactiviteiten kunt optimaliseren

Marketingcomponist Done for you
Marketingcomponist kansen pakken

Hi, ik ben Stella,

Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse bedrijven gewerkt in een leidinggevende functie binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik enerzijds verantwoordelijk was voor het behalen van financieel resultaat en anderzijds verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en uitvoeren verschillende marketingstrategieën die leiden tot een financieel resultaat. Aanvullend heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT bedrijf waar ik naast de dagelijkse operatie ook leiding gaf aan een team van 7 engineers. 

Naast mijn fulltime baan ben ik in 2011 Marketingcommunicatie in deeltijd gaan studeren op de Hogeschool van Amsterdam, waar ik in 3 jaar mijn Bachelor diploma heb gehaald.

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben heeft ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt om het gewenste resultaat te behalen.

Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech stellen mij in staat om het plan ook daadwerkelijk te implementeren. In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst met een succesvolle marketingstrategie, de implementatie hiervan en een helder en scherpe analyse. 

 

Om dat ik dat ook jou gun, deel ik mijn kennis en inzichten in mijn masterlcass Master je Marketing. 

 

Na het volgen van de masterclass van Stella was ik meteen enthousiast en vol ideeën. Ik ben dan ook meteen aan de slag gegaan met de concrete tips. Ik merkte al binnen 1 maand een verschil in het aantal afspraken die automatisch in mijn agenda geboekt worden, heel fijn!

Manou de Jong
Bedrijfsadviseur

Master je Marketing

Meld je aan voor de gratis masterclass op 11 april om 10.00 uur

Schrijf je in voor de gratis Masterclass Master je Marketing en ontdek hoe ook jij marketing effectief kunt inzetten voor meer resultaat. Na het invullen van je gegevens krijg je een bevestiging en verdere informatie via e-mail.