Master je Marketing Masterclass

Ontdek het geheim van succesvolle marketing en behaal meer resultaat in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten

Master je Marketing
Masterclass

Ontdek het geheim van succesvolle marketing en behaal meer resultaat in de vorm van meer omzet, meer winst en meer klanten

Strategiesessie

Ontdek mijn bewezen strategie

Tijdens de masterclass krijg je toegang tot diepgaande kennis en bewezen strategieën die je zullen helpen om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Meteen toepasbaar

Deze masterclass is gericht op het bieden van praktische handvatten die je direct kunt toepassen op je eigen bedrijf om concrete stappenmarketingstrategieën succesvol te implementeren.

Domineer je concurrentie

Door deel te nemen aan deze masterclass krijg je de tools en kennis om je concurrenten voor te blijven. Je leert hoe je je merk kunt positioneren en je expertstatus binnen je vakgebied te claimen

Stella Peperkoorn - Marketingcomponist

Je heb een website, je bent aanwezig op social media, maar klanten komen alleen via-via..

Je hebt een mooi bedrijf, je hebt leuke klanten, maar je weet dat er eigenlijk meer in zit. Je wilt verder groeien, want je dromen en ambities gaan verder dan een mooi bedrijf met leuke klanten, maar je wilt niet meer uren besteden. Je weet dat je, om dit te bereiken, aan de slag moet gaan met marketing. Maar eigenlijk weet je niet goed hoe dit werkt en welke marketingactiviteiten nu echt leiden tot resultaat.

Je hebt een website en je plaatst berichten op social media, maar het leidt niet tot resultaat in de vorm van omzet, winst en meer klanten.

De meeste klanten komen altijd nog via-via, maar eigenlijk wil je hier zelf invloed op uitoefenen. Maar, waar begin je? Hoe weet je nu wat echt werkt? Welke stappen zet je om marketing echt effectief in te zetten, zodat het ook leidt tot resultaat?

Dit is exact wat je in deze masterclass gaat ontdekken.

 

Na het volgen van de masterclass van Stella was ik meteen enthousiast en vol ideeën. Ik ben dan ook meteen aan de slag gegaan met de concrete tips. Ik merkte al binnen 1 maand een verschil in het aantal afspraken die automatisch in mijn agenda geboekt worden, heel fijn!

Manou de Jong
Bedrijfsadviseur

De meest complete masterclass over winstgevende marketing

Hi, ik ben Stella Peperkoorn, Marketingstrateeg en implementatiespecialist voor coaches. Na diverse jaren gewerkt te hebben bij verschillende miljoenenbedrijven als marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector, zag ik mogelijkheden om marketing anders aan te pakken. Juist door alle vlakken van marketing, zoals zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie, contentstrategie, leadgeneratie en leadnurturing als geheel te zien in plaats van losse expertises, kun je marketing effectief en efficiënt met als doel meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten. Hoe je dat doet, laat ik in concrete stappen zien in mijn masterclass.

Ik ben Stella van Marketingcomponist

Deze masterclass is geschikt voor jou al je:

Ontdek mijn bewezen strategie!

Deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische strategieën waarmee je marketing effectief en efficiënt kunt inzetten om meer omzet, meer winst en meer klanten te genereren.

Je kunt de masterclass zowel in de ochtend als in de avond kijken. Vul hieronder je naam en mailadres in en kies de tijd dat jou het beste uitkomt. 

Marketingstrateeg en implementatiespecialist