Masterclass "Kickstart de marketing voor jouw coachpraktijk"

In deze gratis masterclass ontdek je hoe je marketing nu echt effectief kan inzetten, zodat jij consistent nieuwe klanten aantrekt voor jouw coachpraktijk.

Ontdek mijn bewezen strategie

Tijdens de masterclass krijg je toegang tot diepgaande kennis en bewezen strategieën die je zullen helpen om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Meteen toepasbaar

Deze masterclass is gericht op het bieden van praktische handvatten die je direct kunt toepassen op je eigen bedrijf om concrete stappenmarketingstrategieën succesvol te implementeren.

Domineer je concurrentie

Door deel te nemen aan deze masterclass krijg je de tools en kennis om je concurrenten voor te blijven. Je leert hoe je je merk kunt positioneren en je expertstatus binnen je vakgebied te claimen

Ik ben Stella van Marketingcomponist

Je heb een website, je bent aanwezig op social media, maar klanten komen alleen via-via..

Je hebt een mooi bedrijf, je hebt leuke klanten, maar je weet dat er eigenlijk meer in zit. Je wilt verder groeien, want je dromen en ambities gaan verder dan een mooi bedrijf met leuke klanten, maar je wilt niet meer uren besteden. Je weet dat je, om dit te bereiken, aan de slag moet gaan met marketing. Maar eigenlijk weet je niet goed hoe dit werkt en welke marketingactiviteiten nu echt leiden tot resultaat.

Je hebt een website en je plaatst berichten op social media, maar het leidt niet tot resultaat in de vorm van omzet, winst en meer klanten.

De meeste klanten komen altijd nog via-via, maar eigenlijk wil je hier zelf invloed op uitoefenen. Maar, waar begin je? Hoe weet je nu wat echt werkt? Welke stappen zet je om marketing echt effectief in te zetten, zodat het ook leidt tot resultaat?

Dit is exact wat je in deze masterclass gaat ontdekken.

 

 

 

 

 

 

 

"Na het volgen van de masterclass van Stella was ik meteen enthousiast en vol ideeën. Ik ben dan ook meteen aan de slag gegaan met de concrete tips. Ik merkte al binnen 1 maand een verschil in het aantal afspraken die automatisch in mijn agenda geboekt worden, heel fijn! "

Manou de Jong

Bedrijfsadviseur

Marketingstrateeg en implementatiespecialist

Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden websites heb geoptimaliseerd, marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Marketing en Communicatie strategie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt en welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech zorgen ervoor dat ik een strategie op maat voor je kan ontwikkelen die ook technisch geïmplementeerd kan worden. 

 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan. naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst en juist dat gun ik jou ook!

150+ winstgevende strategieën gecreëerd en geoptimaliseerd

Doordat ik in de afgelopen jaren meer dat 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik exact welke strategie er werkt in jouw specifieke situatie en dus ook voor jouw praktijk.

10+ jaar kennis van diverse CMS en marketingtools

Ik heb optimaliseer websites die draaien op WordPress, Phoenix en Drupal. Daarnaast heb ik diepgaande kennis van ActiveCampaign Mailblue, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier, Office 365 en nog veel meer

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw praktijk.

Deze masterclass is geschikt voor jou als:

 

Marketing Roadmap

Ontdek mijn bewezen strategie

Deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische strategieën waarmee je marketing effectief en efficiënt kunt inzetten om meer omzet, meer winst en meer klanten te genereren.