Gratis Online Masterclass

"Maak van je website een klantmagneet"

6 maart om 10.00 uur

Ontdek hoe je beter scoort in Google

Je krijgt de tools en kennis aangereikt om je website beter te laten scoren in zoekmachines zoals Google en hiermee je bereik vergroot

Ontdek hoe je meer conversie behaalt

Tijdens de masterclass deel ik mijn diepgaande kennis en bewezen strategieën die je helpen om meer conversie uit je website te halen

Praktische tips, direct toepasbaar

In deze masterclass geef ik je praktische handvatten, zodat je de gegeven tips direct in de praktijk kunt brengen op je eigen website.

Over Marketingcomponist

Je heb je website laten bouwen, maar het levert je nog geen klanten op....

Omdat je er zelf niet zo handig mee bent, en je het graag professioneel wilde aanpakken,  heb je jouw website laten maken door een webbouwer. Je hebt zelf input geleverd voor de vormgeving en teksten en de webbouwer heeft alles netjes voor je gemaakt in jouw merkkleuren. 

Inmiddels staat jouw website een tijdje online en moet je concluderen dat de klanten die je krijgt vaak via-via komen en niet via je website. Om dit te realiseren weet je dat je website een upgrade nodig heeft, want hoe fijn zou het zijn als je mensen aantrekt die ook echt bij jou passen en je ook echt blij wordt van je klanten.
Daarnaast wil je dat je website goed zichtbaar is in zoekmachines zoals Google, zodat ook mensen die je nog kennen kunnen vinden online. 

Maar waar begin je? En waar doe je goed aan?

In deze masterclass ga je ontdekken wat een goede opbouw is voor je website, hoe je ervoor kunt zorgen dat je website scoort in zoekmachines en hoe je meer conversie realiseert met je website.

“Na het volgen van de masterclass van Stella was ik meteen enthousiast en vol ideeën. Ik ben dan ook meteen aan de slag gegaan met de concrete tips. Ik merkte al binnen 1 maand een verschil in het aantal afspraken die automatisch in mijn agenda geboekt worden, heel fijn! “

Manou de Jong

Bedrijfsadviseur

Traject website optimalisatie

Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg, webspecialist en technerd, met een bak aan ervaring.

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden websites heb geoptimaliseerd, marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. 

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Marketing en Communicatie strategie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik honderden webpagina succesvol geoptimaliseerd, meer dan 150 strategieën ontwikkeld en geïmplementeerd. 

150+ winstgevende strategieën gecreëerd en geoptimaliseerd

Doordat ik in de afgelopen jaren meer dat 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik exact welke strategie er werkt in jouw praktijk

10+ jaar kennis van diverse CMS en marketingtools

Ik heb ruime ervaring met WordPress & Elementor en heb diepgaande kennis van diverse tools zoals ActiveCampaign, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier en diverse productivitytools

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor jouw website

Strategiesessie Stella Marketingcomponist

Meld je aan voor de masterclass!

Ben jij er klaar mee dat je website alleen maar een visitekaartje is? Wil jij dat mensen die je nog niet kennen je ook weten te vinden en wil jij meer conversie halen uit je website? Meld je dan aan voor deze masterclass.