Benieuwd hoe ik je kan helpen om meer klanten uit je website te halen?

In deze vrijblijvende matchcall komen we er samen achter of we een goede match zijn

Marketingkansen strategiesessie Markektingcomponist

Welke marketingkansen benut jij nog niet voor je praktijk?

Ben je een ambitieuze coach, therapeut of kennisondernemer en wil je:

 • Marketing effectief inzetten zonder dat je je meer tijd kost?
 • Beter online zichtbaar en vindbaar zijn voor de juiste mensen?
 • Exact weten met welke strategie en middelen je wel resultaat behaald?
 • Je website een update geven, zodat het je ook klanten oplevert? 
 • Een helder systeem waarmee jij echt uit de voeten kunt?
 • Marketing inzetten op een manier waar jij je fijn bij voelt?

Kortom, wil jij jouw bedrijf laten groeien met behulp van marketing en meer resultaat behalen in de vorm van naamsbekendheid, klanten, omzet en winst, maar weet je niet hoe je dat moet realiseren?

Wil je niet meer jouw kostbare tijd spenderen aan marketingactiviteiten die voor je gevoel niets opleveren?

Tijdens de matchcall ontdek je welke groeikansen ik voor je zie, die je vandaag al zou kunnen toepassen en we ontdekken samen of we een match zijn voor een fijne samenwerking.

Wat zeggen anderen over de matchcall?

Dank je wel Stella voor een inspirerende matchcall vol tips, suggesties en inzichten voor de marketing van mijn coachingpraktijk. Jouw interesse en persoonlijke aanpak maakt dat ik mij gehoord en gezien voelt, waardoor ik weet dat jouw aanpak ook echt aansluit op mijn behoefte en werkwijze. Je belooft geen gouden bergen, wel een goed doordacht marketing plan dat goed aansluit op wat ik nodig heb.

  Mirella Helder
  Mirella Helder

  Energetisch coach

  Stella Marketingstrateeg en implementatiespecialist

  Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

  De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect, Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden keren een website optimalisatie heb uitgevoerd,  marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

  Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Strategische Marketingcommunicatie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

  De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden, welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring met WordPress, Elementor, Plug & Pay, en talloze marketingtools zorgen ervoor dat ik die gewenste aanpassingen volledig voor je kan uitvoeren. 

  In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan, zodat zij meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, klanten en winst. Dat gun ik jou ook! 

   

  150+ winstgevende strategieën gecreëerd en geoptimaliseerd

  Doordat ik in de afgelopen jaren meer dat 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik exact welke strategie er werkt in jouw specifieke situatie en dus ook voor jouw praktijk.

  10+ jaar kennis van diverse CMS en marketingtools

  Ik heb ruime ervaring met WordPress & Elementor en heb diepgaande kennis van diverse tools zoals ActiveCampaign, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier en diverse productivitytools​

  20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

  Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw praktijk.

  Strategiesessie Stella Marketingcomponist

  Vraag de gratis matchcall aan!

  Een matchcall betekent voor jou:

  ✓ 30 minuten vrijblijvend 1-op-1 sparren met een marketingstrateeg

   ✓ Praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt om meer klanten naar je praktijk te trekken

   ✓ Inzichten voor de lange termijn en een persoonlijk voorstel om meer klanten uit je website te halen

  Ik beloof je dat dit een waardevolle sessie voor je wordt, ook als we niet gaan samenwerken