Minitraining: Een winstgevende marketingstrategie voor jouw coachpraktijk

In deze training leer ik je in 30 minuten met welke marketingstrategie je jouw praktijk op de kaart zet en jij meer omzet en meer klanten creëert voor jouw praktijk.

Leer hoe jouw positie in de markt pakt

Ontdek je onderscheidend vermogen

Leer hoe je jouw ideale klant kunt bereiken en aan je kunt binden

Ik ben Stella van Marketingcomponist

Je weet dat je marketing in moet zetten om je praktijk te laten groeien, maar hoe dan?

Ben je een ambitieuze coach, therapeut of kennisondernemer en wil je:

  • Marketing effectief inzetten zonder dat je je meer tijd kost?
  • Beter online zichtbaar en vindbaar zijn voor de juiste mensen?
  • Exact weten met welke strategie en middelen je wel resultaat behaald?

Kortom, wil jij jouw bedrijf laten groeien met behulp van marketing en meer resultaat behalen in de vorm van naamsbekendheid, klanten, omzet en winst, maar weet je niet hoe je dat moet realiseren?

Wil je niet meer jouw kostbare tijd spenderen aan marketingactiviteiten die voor je gevoel niets opleveren?

In deze minitraining van 30 minuten leer ik je jouw coachpraktijk op de kaart zet en vertel ik je welke concrete stappen hiervoor moet zetten, zodat jij meer resultaat gaat behalen in de vorm van meer omzet en meer klanten.

Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden websites heb geoptimaliseerd, marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Marketing en Communicatie strategie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt en welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech zorgen ervoor dat ik een strategie op maat voor je kan ontwikkelen die ook technisch geïmplementeerd kan worden. 

 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan. naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst en juist dat gun ik jou ook!

Marketingstrateeg en implementatiespecialist

150+ winstgevende strategieën gecreëerd en geoptimaliseerd

Doordat ik in de afgelopen jaren meer dat 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik exact welke strategie er werkt in jouw specifieke situatie en dus ook voor jouw praktijk.

10+ jaar kennis van diverse CMS en marketingtools

Ik heb optimaliseer websites die draaien op WordPress, Phoenix en Drupal. Daarnaast heb ik diepgaande kennis van ActiveCampaign Mailblue, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier, Office 365 en nog veel meer

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw praktijk.

De minitraining is voor jou als je:

Minitraining Marketingstrategie

€97,-

Nu tijdelijk €27,-

Na de training weet jij welke stappen jij moet zetten om:

✓ Je praktijk op de kaart te zetten in jouw vakgebied

 ✓ Jezelf te onderscheiden van je concurrenten

 ✓ Ontdek hoe je jouw ideale klant kunt bereiken en je aan hen kunt binden

Waarom zou je blijven aanmodderen als dit ook anders kan?

Doe direct mee aan deze minitraining

Let op: deze actie is tijdelijk.