Over Marketingcomponist

Marketingstrateeg en Webspecialist voor zelfstandige trainers, consultants en adviseurs

Stella van Marketingcomponist

Hi, ik ben Stella van Marketingcomponist

Ik help zelfstandige trainers, consultants en adviseurs die te weinig klanten aantrekken via hun website, door middel van een concreet marketingplan en een complete upgrade van hun website, zodat ze beter vindbaar zijn in zoekmachines en meer conversie uit hun website halen, waardoor ze meer klanten genereren waar ze echt gelukkig van worden.

Laat je bedrijf groeien door organische marketing die werkt

Toen ik bij verschillende multinationals werkte als online marketeer, realiseerde ik mij dat verouderde marketingtechnieken, zoals aanbod gedreven communicatie is niet langer effectief. Deze tijd vraagt om het begrijpen van je klant, inspelen op de behoefte van je klant en het delen van waarde waarmee we van betekenis kunnen zijn voor onze klanten, zodat we relaties opbouwen voor de lange termijn. 

Dit kan alleen maar worden bewerkstelligd als je alle lagen van marketing aanpakt. Het enkel draaien aan een aantal knoppen of draaien aan de knoppen in de verkeerde volgorde zal alleen maar leiden tot verspilling van geld tijd en energie. 

Ik ontwikkelde het Marketingprisma, een marketingmodel waarin alle vlakken van organische marketing zijn opgenomen. De basis van het prima is de marketingstrategie, zonder strategie geen succes. Vervolgens zijn alle andere vlakken nodig om organische marketing succesvol in te kunnen zetten. 

Dat is exact waar ik je mee help.

Marketingprisma
Stella Marketingstrateeg Marketingcomponist

Facts & Figures Stella

 • 20 jaar werkervaring in de commerciële sector
 • 10 jaar ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven
 • Was senior online marketeer bij diverse multinationals
 • Bachelor of Business Administration met als specialisatie Strategische Marketing communicatie
 • Diepgaande kennis van WordPress, Elementor, Mailblue, Calendly, Plug & Pay, Huddle, en talloze marketingtools
 • Ruime kennis en ervaring met diverse productivitytools
 • Meer dan 150 winstgevende marketingstrategieën ontwikkeld en geïmplementeerd in de afgelopen 5 jaar
 • Een echte Apple lover
 • Je kunt mijn wakker maken voor kip met rijst
 • Marsepein, bitterkoekjes en spijs sla ik echt over
 • Zingen doe ik graag in mijn vrije tijd

2000+ webpagina's geoptimaliseerd en gecreëerd

7+ jaar ervaring met WordPress en Elementor Pro

10+ jaar marketing ervaring in de commerciele sector

Marketingcomponist heeft o.a. gewerkt voor:

Partners van Marketingcomponist

Raoul Heijsen

Raoul Heijsen

Raoul Heijsen, Managed WordPress Hosting

Een snelle, stabiele en betrouwbare website is essentieel voor jouw vindbaarheid

Wil je zichtbaar en vindbaar zijn voor potentiële klanten is een professionele overzichtelijke website, waarin je exact vertelt welke oplossing je biedt voor wie essentieel. Maar wat men vaak vergeet is dat een snelle, stabiele en betrouwbare website net zo belangrijk is. Omdat het één niet zonder het ander kan, werkt Marketingcomponist nauw samen met Raoul Heijsen. Een zeer betrouwbare hostingpartij waar jij managed wordpress hosting afneemt voor €37,- per maand, per jaar gefactureerd. Zo kan ik de kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid van je Website waarborgen.  De hosting is inclusief een verse WordPress installatie, inclusief een Elementor Pro licentie, WP Rocket licentie, dagelijkse back-ups en monitoring, SSL certificaat, malware scanner, telefonische support, en gratis verhuisservice. Je neemt de hosting af bij Raoul en wij regelen de rest voor je.

Flashback Fotografie

Professionele personal branding foto’s voor jouw unieke uitstraling

Kwalitatieve foto’s die jou op je mooist laten zien, zoals je echt bent, geven jouw website een professionele, unieke en persoonlijke uitstraling. Mensen kiezen voor een samenwerking met jou omdat jij hen begrijpt, kan helpen met een oplossing naar het gewenste resultaat, en expert bent in je vakgebied. Maar bovenal kiezen ze voor jou om wie je bent. Hoe kunnen ze nu voor jou kiezen als ze niet weten wie je bent? Om jou te laten shinen heeft Marketingcomponist een nauwe samenwerking met Renate Boere van Flashback Fotografie. Veel ondernemers vinden het maken van foto’s spannend. Renate is sinds 2016 fulltime fotograaf voor ondernemers, die hun verhaal willen vertalen naar beelden. Dit doet zij op een ontspannen manier, door eerst het gesprek aan te gaan over wie jij bent en waarom je doet wat je doet, zodat je daarna echt jezelf kunt laten zien in de foto’s die zij maakt. Renate biedt onder kwalitatieve en betaalbare branding fotoshoots die je vrij kunt gebruiken voor je website en je socials. 

 

Renate Boere – Flashback Fotografie

Stella Peperkoorn Marketingstrateeg

Persoonlijk contact?

Wil je na het lezen van deze pagina graag met mijn in contact komen? Je vindt mijn contactgegevens door op onderstaande button te klikken.