Over Marketingcomponist

Winstgevende marketing makkelijker en inzichtelijk maken

Als gedreven ambitieuze ondernemer wil je, waarschijnlijk net zoals ik, echt het verschil maken en met jouw kennis en expertise anderen helpen het leven van jouw klanten een stuk mooier, leuker, gezonder, gemakkelijker, relaxter of rijker te maken. Mijn missie is dat ik winstgevende marketing makkelijk en inzichtelijk maak, zodat jij als gevestigde, ambitieuze coach of therapeut exact weet welke stappen je kunt zetten om meer resultaat te behalen met marketing in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten.

Toen ik bij verschillende multinationals werkte als online marketeer, realiseerde ik mij dat verouderde marketingtechnieken, zoals aanbod gedreven communicatie is niet langer effectief. Deze tijd vraagt om het begrijpen van je klant, inspelen op de behoefte van je klant en het delen van waarde waarmee we van betekenis kunnen zijn voor onze klanten, zodat we relaties opbouwen voor de lange termijn. 

Dit kan alleen maar worden bewerkstelligd als je alle lagen van marketing aanpakt. Het enkel draaien aan een aantal knoppen of draaien aan de knoppen in de verkeerde volgorde zal alleen maar leiden tot verspilling van geld tijd en energie. 

Ik zag mogelijkheden om marketing anders aan te pakken. Juist door alle vlakken van marketing, zoals zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie, contentstrategie, leadgeneratie en leadnurturing als geheel te zien in plaats van losse expertises, kun je marketing effectief en efficiënt met als doel meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten. 

Done for you traject
Marketingprisma

Het Marketingprisma

Op basis van mijn kennis en expertise en mijn inzichten ontwikkelde ik het Marketingprisma model, om kennisondernemers zoals coaches en therapeuten te helpen om meer resultaat te behalen met hun marketingactiviteiten.

Met mijn 20 jaar werkervaring als leidinggevende en marketeer bij verschillende miljoenenbedrijven in de commerciële sector, mijn behaalde BBA diploma, met als specialisatie strategische marketing, en mijn jarenlange kennis en ervaring met WordPress, Elementor, Mailblue en kennis van talloze marketing- en productivity tools, ben ik in staat om je op alle marketingvlakken te helpen meer resultaat te behalen in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten.

Marketingcomponist heeft o.a. gewerkt voor:

Met mijn 20 jaar werkervaring als leidinggevende en marketeer bij verschillende miljoenenbedrijven in de commerciële sector, mijn behaalde BBA diploma, met als specialisatie strategische marketing, en mijn jarenlange kennis en ervaring met WordPress, Elementor, Mailblue en kennis van talloze marketing- en productivity tools, ben ik in staat om je op alle marketingvlakken te helpen meer resultaat te behalen in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten.

  Stella Peperkoorn

  Owner Marketingcomponist

  Over Marketingcomponist

  Marketingcomponist maakt winstgevende marketing makkelijker en inzichtelijk voor gevestigde ambitieuze coaches en therapeuten, zodat ze exact weten welke stappen ze kunnen zetten om meer resultaat te behalen met marketing in de vorm van meer omzet, winst en aantal klanten.

  Inmiddels Done For You, mijn 1-op-1 consultancy en implementatietraject help ik gevestigde ondernemers met een marketingstrategie op maat, de implementatie van deze strategie en de analyse van de strategie, zodat jij marketing effectief kunnen inzetten en hiermee het gewenste resultaat behalen.

  Zonder overvolle werkdagen en zonder tijd, geld en energie te verspillen op marketingactiviteiten die niet het gewenste resultaat opleveren.

  Stella Peperkoorn

  Stella peperkoorn over marketingcomponist
  Ik ben Stella van Marketingcomponist

  Facts en figures Stella Peperkoorn

  • Senior online marketeer bij diverse multinationals
  • Bachelor of Business Administration met als specialisatie Strategische Marketing
  • 20 jaar werkervaring in de commerciele sector
  • 10 jaar ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven
  • Diepgaande kennis van WordPress, Elementor, Mailblue en talloze marketingtools
  • Ruime kennis en ervaring met diverse productivitytools

  Ben jij klaar om meer resultaat te behalen met marketing?

  Wil jij weten:  

   

  • Hoe jij de juiste mensen kunt bereiken 
  • Hoe jij jezelf echt kunt onderscheiden van je concurrenten
  • Hoe je handig inspelen op de behoefte die jouw potentiële klant heeft
  • Welke ideeën ik voor je heb om marketing effectief in te zetten
  • Welke stappen jij direct kunt zetten om meer resultaat te halen uit jouw marketingactiviteiten
  • Het groeien van een bedrijf zonder onderbouwde strategie en de psychologische skills, kost onnodig veel tijd, geld en energie en gaat uiteindelijk ten koste van jouw welzijn en het voortbestaan van jouw bedrijf. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, als je veel sneller je doelen kunt bereiken met een bewezen aanpak.
   
  Het laten groeien van je bedrijf zonder concrete marketingstrategie en de juiste implementatie hiervan kost onnodig veel geld, tijd en energie. Laat je daarom vrijblijvend adviseren over waar ik groeikansen zie voor jou en je bedrijf, zodat je marketing effectief kunt inzetten en meer resultaat behaald in minder tijd.
  De sessie is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

   

  Marketingstrateeg en implementatiespecialist