Vraag de gratis SEO website scan aan en laat je website beter scoren in zoekmachines

In een vrijblijvend  gesprek van 30 minuten ontdek je hoe je jouw website beter kunt later scoren in zoekmachines, zodat je meer klanten uit je website haalt.

Websitekansen strategiesessie Markektingcomponist

Je hebt tijd, geld en energie gestoken in je website, maar je klanten komen alleen via-via..

Je hebt een website laten maken door een webbouwer of misschien heb je zelf je website gemaakt toen je net begon. Je hebt tijd, geld en energie gestoken om je website, met een professionele uitstraling te realiseren.

Maar waar je website nu eigenlijk voor bedoeld was, zichtbaar en vindbaar zijn voor klanten die je nog niet kennen, komt niet lekker van de grond. De meeste nieuwe klanten komen via via-via.

Je zou zo graag willen dat mensen je online vinden en klant bij je worden. Maar je weet niet wat er dan precies moet gebeuren.

Nu kun je natuurlijk zelf online gaan zoeken, knutselen en aanrommelen, maar als je niet precies weet wat je moet doen, kun je het probleem ook niet verhelpen en ben je alleen maar tijd en energie aan het verspillen aan iets wat niet werkt, super zonde!

Hoe zou het voor je zijn als je je jouw website kunt laten checken door een professional?   

Dat is waar ik je mee help.

Wat zeggen anderen over de website-review?

Dank je wel Stella voor een inspirerende call vol tips, suggesties en inzichten voor de marketing van mijn coachingpraktijk. Jouw interesse en persoonlijke aanpak maakt dat ik mij gehoord en gezien voelt, waardoor ik weet dat jouw aanpak ook echt aansluit op mijn behoefte en werkwijze. Je belooft geen gouden bergen, wel een goed doordacht marketing plan dat goed aansluit op wat ik nodig heb.

  Mirella Helder
  Mirella Helder

  Energetisch coach

  Websitereview Stella Marketingcomponist

  Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

  De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect,  Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden websites heb geoptimaliseerd, marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

  Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Marketing en Communicatie strategie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

  De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden gemaakt en welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast ben ik in staat om deze strategie te vertalen naar een helder en concreet plan. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring en interesse in tech zorgen ervoor dat ik een strategie op maat voor je kan ontwikkelen die ook technisch geïmplementeerd kan worden. 

   

  In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan. naar meer resultaat in de vorm van meer omzet, klanten en winst en juist dat gun ik jou ook!

  150+ winstgevende strategieën gecreëerd en geoptimaliseerd

  Doordat ik in de afgelopen jaren meer dat 150 strategieën heb mogen ontwikkelen en heb mogen implementeren weet ik exact welke strategie er werkt in jouw specifieke situatie en dus ook voor jouw praktijk.

  10+ jaar kennis van WordPress en diverse marketingtools

  Ik heb optimaliseer websites die draaien op WordPress, Phoenix en Drupal. Daarnaast heb ik diepgaande kennis van ActiveCampaign Mailblue, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier, Office 365 en nog veel meer

  20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

  Door mijn jarenlange marketing ervaring op zowel strategisch als operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw praktijk.

  Wat kun je van de website-review verwachten?

  Stella Marketingstrateeg en implementatiespecialist

  Boek jouw website-review