De Ultimate Marketingmachine

Ik help je naar meer klanten en omzet, met een ijzersterke marketingstrategie, een professionele converterende website en een geautomatiseerd leadgeneratieproces. Ik neem al het technisch geneuzel voor je uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

Een ijzersterk strategisch plan waarmee jij je doelen behaald

Aan de hand van jouw doelen, doelgroep en diensten, maken we een marketingplan waarmee jij jouw doelen behaald

Een geoptimaliseerde website die je klanten oplevert

We toveren jouw website om tot een professionele, SEO-proof website die verkeer omzet in leads en klanten.

Consistent leads genereren met geautomatiseerde processen

Met een geautomatiseerd leadgeneratieproces trek jij consistent nieuwe leads en klanten aan

Je wil meer uit je marketing halen, maar ja, waar begin je?

Je bent een ervaren B2B professional. Je hebt een duidelijk omzetdoel gesteld en je bent erop gebrand om dit ook echt te gaan behalen. 

Tot dusver is het je gelukt om zonder al te veel marketinginspanningen jouw doelen te behalen. Maar nu gaan je doelen verder dan wat je tot nu toe hebt behaald. 

Je weet dat als je jouw doel wilt gaan behalen dat je hiervoor marketing op een andere manier moet gaan inzetten. 

Je hebt niet allen een goede marketingstrategie nodig, maar ook een concreet plan hoe je met de inzet van marketing jouw doelen kunt behalen. Je wilt een weggever creëren waarmee je leads verzameld en kunt opvolgen, maar je weet niet goed war je moet beginnen. En als je eerlijk bent, kan die website die je nu hebt staan ook wel een update gebruiken. 

Je weet ook dat wanneer je het plan hebt gemaakt, deze ook uitgevoerd moet worden. Maar van het uitdenken van strategieën processen en de concrete uitvoering hiervan heb je onvoldoende kennis en wil je hierin eigenlijk niet verdiepen. 

Wat je nodig hebt is een professional aan je zijde die samen met jou de strategie uitdenkt, de strategie vertaald naar een concreet plan en processen en iemand die het voor jou technisch kan inrichten, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf. 

Dat is waar ik je mee help.

 

Wat krijg je als je kiest voor de Ultimate Marketingmachine?

1. Een ijzersterke marketingstrategie en een concreet plan

In de kick-off meeting van 2 uur zetten we de strategische marketingbasis van je bedrijf neer en maken we een concreet plan om jouw omzet doel te behalen 

✔︎ We formuleren je doel en je je ideale klant, zodat jij exact weet wie je bedient

✔︎ We brengen je diensten in kaart en stemmen deze af op jouw ideale klant en brengen de klantreis in kaart

✔︎ We bekijken hoeveel je moet verkopen van jouw diensten om je omzetdoel te behalen en hoeveel leads je hiervoor nodig hebt

✔︎ We positioneren jouw bedrijf, zodat je weet op welke wijze jij jezelf onderscheid van je concurrenten en 

✔︎ We formuleren je belofte (propositie), zodat je weet wat jouw boodschap is en welke transformatie jij realiseert voor jouw klanten

✔︎ We bedenken de marketingacties die afgestemd zijn op je ideale klant en de klantreis

✔︎ We brengen de marketingtools in kaart die hiervoor nodig zijn om de Ultimate Marketingmachine in te richten en vraag je om deze al aan te vragen. Denk aan Calendly voor je afspraken Mailblue/ActiveCampaign voor je leadgeneratie, opvolging en nieuwsbrieven en Plug & Pay en of Mollie om betalingen te ontvangen.

 

2. De basis van je website op orde

Om de Ultimate Marketingmachine voor je te kunnen realiseren dient de basis van je website op orde te zijn. Om die reden voer ik het volgende voor je uit en hebben we na afloop een consultancy gesprek van 1 uur om onderstaande te bespreken:

✔︎ Een technische scan en een review van je website, zodat er inzicht is in de snelheid en betrouwbaarheid van je website en er duidelijk wordt welke technische zaken er aangepast moeten worden

✔︎ Is je hosting in orde? Dan voorzie je mij van de inloggegevens en kun je Elementor Pro apart afnemen €59,- per jaar per website)

✔︎ Kan dit beter, dan zet ik je over naar de managed hosting van Raoul Heijsen (€37,- pm, inclusief o.a. Elementor Pro en WP Rocket licentie)

✔︎ Ik voer een zoekwoorden onderzoek voor je uit om te achterhalen hoe we de website het beste kunnen laten scoren in zoekmachines

3. Creëren van leadmagnet

Je leadmagnet, ook wel je weggever genoemd, is belangrijke content waarmee je jouw potentiële klant overtuigd dat jij de juiste oplossing hebt voor het probleem wat zij ervaren en jij de juiste expertise in huis heb om deze oplossing ook voor hen te realiseren. 

✔︎ Naar aanleiding van de strategie stellen we vast wat voor soort leadmagnet we gaan ontwikkelen. Dit kan een ebook, whitepaper, checklist, handboek, podcast, video etc, zijn. 

✔︎ Ik help je met het creëren en realiseren van de leadmagnet

3. Voorstel opmaak webpagina's

Zodra de website in orde is, ga ik aan de slag met het ontwerp van de website.

✔︎ Naar aanleiding van de strategie en het zoekwoorden onderzoek, maak ik een compleet nieuwe opmaak en schrijf de teksten van je salespagina, homepagina, de over ons pagina, de pagina voor je weggever, de contactpagina en je blogpagina. 

✔︎ In het feedbackgesprek van een uur bespreken we de opmaak, teksten, eventuele aanpassingen en gemaakte keuzes.

4. Implementatie in WordPress en Elementor

Als jij akkoord bent met het ontwerp, kan ik aan de slag met de website optimalisatie en kan er gebouwd worden.

✔︎ Het Canva ontwerp bouw ik 1-op-1 over naar WordPress/ Elementor op de gewenste pagina’s.

✔︎ Ik optimaliseer je titels, teksten, foto’s en metadescriptions voor een optimale score in zoekmachines.

✔︎ Je website wordt gekoppeld aan andere marketing en sales tools, zoals zoals Mailblue/ActiveCampaign, Calendly en Plug & Pay 

Na afloop van alle werkzaamheden hebben we en review gesprek van 1 uur. Naar aanleiding van jouw feedback en mijn advies zal ik de aanpassingen doorvoeren. 
 

5. Het realiseren van het geautomatiseerd leadgeneratieproces

Zodra alles gebouwd is, is het tijd om het geautomatiseerde leadgeneratiesysteem te gaan maken in Mailblue/ActiveCampaign.

✔︎ Samen maken we een reeks aan opvolgend emails die jouw leads ontvangen, nadat je leadmagnet is gedownload. 

✔︎ Deze reeks aan emails richt ik voor je in in Mailblue/ActiveCampaign (funnel)

✔︎ Samen bespreken we de funnel en zet ik deze voor je live

6. Creeren van de Ultimate Marketingmachine

Zodra alles klaar is, ga ik aan de slag met het creëren van de Ultimate marketingmachine

✔︎ Ik zet je website live, koppel alle systemen aan elkaar en test alles zorgvuldig

✔︎ In onze afsluitende call leg ik alles aan je uit en is er voldoende ruimte om vragen te stellen, het traject te evalueren en een mogelijk vervolg af te stemmen.

Laat jouw Ultimate Marketingmachine maken door Marketingcomponist

Hi, ik ben Stella, marketingstrateeg en webspecialist. Ik help trainers, consultants en adviseurs met het creëren van een marketingmachine. Dat wil zeggen een ijzersterke marketingstrategie, een converterende website en een geautomatiseerd leadgeneratieproces, waardoor zij meer klanten en omzet realiseren.

Met mijn strategische kennis zie ik de grote lijnen hoe jij jouw doelen kunt behalen. Mijn tactische kennis zet ik in om de marketingprocessen vorm te geven en mijn operationele kennis en ervaring gebruik ik om alles voor je technisch in te richten.

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan, zodat zij  meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, klanten en winst en juist dat gun ik jou ook!

Website as a service Stela Peperkoorn

2000+ webpagina's gecreëerd en geoptimaliseerd

Doordat ik in de afgelopen jaren meer dan 2000 webpagina's mogen ontwikkelen en implementeren, weet ik exact wat werkt in jouw specifieke situatie en ook voor jouw website optimalisatie

10+ jaar kennis van WordPress en diverse marketingtools

Ik heb ruime ervaring met WordPress & Elementor Pro en heb diepgaande kennis van diverse tools zoals ActiveCampaign, Mailblue, Plug & Pay, Huddle, Calendly, Zapier en diverse marketing en productivitytools

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange ervaring op zowel strategisch, tactisch en operationeel vlak, weet ik exact aan welke knoppen er gedraaid moet worden om het beste resultaat te behalen voor de website van jouw bedrijf.

Wat levert De Ultimate Marketingmachine jou op?

Meer bezoekers

Doordat jouw website is geoptimaliseerd voor jouw ideale klant en scoort in zoekmachines, trek jij klanten aan die jou nog niet kennen

Meer leads

Met een leadmagnet die afgestemd is op de pijn en verlangens van je ideale klant genereer je specifieke leads oor jouw bedrijf

Meer klanten

Met een ijzersterke marketingstrategie, een concreet plan, een converterende website en een geautomatiseerd leadgeneratieproces behaal jij meer klanten

Voor wie is de Ultimate Marketingmachine

Dit traject is een 1-op-1 marketingtraject voor trainers, consultants en adviseurs die langer dan 3 jaar ondernemen en/of al meer dan 50K omzet draaien per jaar en je herkent in de volgende uitspraken:

✔︎ Je helpt al een aantal jaar diverse klanten, maar je wil verder groeien. Je hebt een website die niet de professionaliteit uitstraalt zoals je dat graag zou willen. Je zou graag willen dat ook nieuwe klanten je weten te vinden en via je website een aanvraag doen en dat blijft nu uit.  Je zou zo graag een website willen die je wel klanten oplevert.

✔︎ Je weet dat je jouw klanten echt verder kunt helpen, maar ze niet naar jou komen, maar je met leden ogen aanziet dat ze wel naar je concurrent gaan, omdat je onvoldoende zichtbaar en vindbaar bent voor je klant en niet goed kan uitdragen wat je onderscheidend vermogen is. Wil je dat deze klanten wel bij je komen en niet naar je concurrent gaan, dan is dit het traject voor jou

✔︎ Nu echt een website wilt die je ook klanten oplevert in plaats van een website dat eigenlijk niets meer is dan een uitgebreide folder. Door je website te voorzien van de juiste boodschap, teksten foto’s, tone of voice en een helder en logische opmaak van je pagina’s die aansluiten op de wensen en behoefte van je ideale klant, gaat jouw website je wel klanten opleveren. Dit is wat we in dit traject realiseren.

✔︎ Een gruwelijke hekel hebt aan technisch geneuzel en je de tijd die hiervoor nodig is niet wilt investeren in het uitzoeken ervan. Als hands on marketingstrateeg, creatief denker, met een bak aan ervaring, neem ik graag al het technisch geneuzel voor je uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw klanten.

Wat zeggen anderen over de Ultimate Marketingmachine?

Door middel van het traject word ik beter gevonden en weet ik hoe ik van mijn websitebezoekers leads kan maken en van mijn leads klanten kan maken. Stella heeft fantastisch werk geleverd. Mijn website ziet er top uit en is nu SEO geoptimaliseerd zodat ik veel beter vindbaar ben. Ook kan ik nu resultaten meten, super! Stella heeft fantastisch werk geleverd.

    Sabine van der Pels
    Sabine van der Pels

    Voedingsconsulent

    Het is heel fijn om je eigen bedrijf onder de loep te nemen. Wanneer je met Stella aan de slag gaat zie je waar die kansen nog liggen en nog onbenut waren. Het is vooral heel fijn om 1-op -1 met Stella te sparren over mijn eigen bedrijf. Ik heb weer focus terug in mijn marketingactiviteiten, waardoor je weer meer energie en zin krijg om verder te groeien!

      Elise de Vries
      Elise de Vries

      Office en Business Support

      Investering de Ultimate Marketingmachine

      Onderhoud WordPress website

      5777,-

      of 6 termijnen van 970,-

      ✔︎ Een ijzersterk strategisch plan waarmee jij je doelen behaald

      ✔︎ Een geoptimaliseerde website die je klanten oplevert​

      ✔︎ Consistent leads genereren met geautomatiseerde processen​

      ✔︎ Direct verkopen vanuit je website door de integratie met diverse marketing en sales tools

      ✔︎ Een professional met strategische, tactische en operationele kennis die al het technisch geneuzel voor je uit handen neemt. 

      Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van dit traject verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Marketingcomponist.

      Meest gestelde vragen