Bouw een professionele website in één maand

In deze cursus leer je hoe je eenvoudig en snel een professionele, website kunt maken met WordPress en Elementor Pro

Praktische hands-on cursus

Stap-voor-stap leer je hoe je een professionele WordPress website zelf kunt bouwen en kunt onderhouden.

Geen technische kennis vereist

Zonder technische kennis snel aan de slag doordat het bouwproces duidelijk wordt uitgelegd met video's en handleidingen.

Community van gelijkgestemden

In de Academy is een community opgenomen.Ontmoet gelijkgestemden en spar met collega-ondernemers.

Bouw een professionele website in één maand​, hoe dan?

Je bent eruit, je wil een professionele website voor je bedrijf gaan maken. Waarschijnlijk heb je meerdere opties bekeken. Maar telkens kom je erachter dat je of de technische voorkennis nodig hebt of het je heel veel tijd gaat kosten om een website te creëren. Waar begin je dan wel en waar doe je goed aan? die  maar waar begin je? 

Wat je graag zou willen is een betaalbare cursus die je kan volgen zonder dat je technisch onderlegd hoeft te zijn. Een cursus waarin je stap-voor-stap leert hoe je zelf een professionele website kunt maken en deze makkelijk zelf kunt beheren, zodat je zelf makkelijk aanpassingen kunt maken wanneer jij dat wenst.

Guess what? Ik heb deze cursus voor je ontwikkeld. In deze cursus neem ik je stap-voor-stap aan de hand mee hoe je een professionele website kunt maken in WordPress met Elementor. 

WordPress is het meest gebruikte platform in de wereld waarmee professionele websites worden gebouwd en Elementor is de #1 WordPress builder, waarmee je snel en eenvoudig de mooiste webpagina’s mee kunt maken. Deze twee vormen samen een perfectie combinatie om zelf een professionele website te creëren.

Wat krijg je als je kiest voor deze cursus?

1. Toegang tot de online leeromgeving van Marketingcomponist

De Academy van Marketingcomponist is een professionele uitgebreide leeromgeving.
In deze leeromgeving kun je direct met de cursus aan de slag en dus ook meteen aan de slag met het maken van jouw professionele website

2. Stap-voor-stap aan de slag met een praktisch handleiding

Deze cursus biedt gedetailleerde, gebruiksvriendelijke instructies die zelfs voor absolute beginners begrijpelijk zijn. Elke stap in het bouwproces van de website wordt duidelijk uitgelegd met visuele hulpmiddelen en praktijkvoorbeelden, zodat je ook zonder technische voorkennis snel aan de slag kunt

3. Toegang tot de community met gelijkgestemden ondernemers

Naast de uitgebreide lesmaterialen biedt de cursus toegang tot een de online community van Marketingcomponist waar gelijkgestemde ondernemers met elkaar kunnen sparren, vragen kunnen stelen aan elkaar .

Wat levert deze curus jou op?

Een professionele website voor je bedrijf

Alles wat je nodig hebt om een stap-voor-stap in jouw eigen tempo een professionele website te creëren voor jouw bedrijf

Bespaar tijd met een concreet stappenplan van een expert

Maak gebruik van de kennis en expertise van een expert die al meer dan 2500 converterende webpagina's heeft gebouwd voor B2B ondernemers

Spar en ontmoet gelijkgestemde ondernemers

Vergroot je netwerk, stel je vraag en spar met andere gelijkgestemde ondernemers die

Waarom zou je voor deze cursus kiezen?

Hi, ik ben Stella, marketingstrateeg en webspecialist. In de afgelopen 6 jaar heb ik meer dan 150 marketingstrategieën en 2500 webpagina’s ontwikkeld en geoptimaliseerd voor trainers, consultants en adviseurs. 

Mijn technische achtergrond en mijn ervaring met WordPress, Elementor, Plug & Pay, ActiveCampaign/Mailblue en talloze marketingtools weet ik exact wat trainers, consultants en adviseurs nodig hebben om een professionele website neer te zetten die hen ook klanten oplevert.

Mijn kennis en expertise heb ik gebundeld in deze online cursus, zodat ook jij zonder grote investering of ingewikkeld technisch gedoe een professionele website kunt maken voor jou bedrijf

Samen met mijn betrouwbare hosting partner Heijsen, ontwikkelde ik de dienst Website Firestarter De alles-in-een website oplossing voor startende trainers, consultants en adviseurs die die in een handomdraai een professionele, gebruiksvriendelijke website wensen waarmee ze de juiste klanten aantrekken voor hun bedrijf.

Website as a service Stela Peperkoorn

Wanneer is deze cursus voor jou geschikt?

Deze cursus is geschikt wanneer je 

✔︎ Een kennisondernemer bent of een ondernemer bent zonder fysieke producten

✔︎ Snel een eenvoudig stap voor stap zelf een professionele website wil maken voor je bedrijf

✔︎ Je wil volledige controle blijven houden over je eigen website, ondanks dat je geen technische achtergrond hebt. Je wilt zelf leren hoe je jouw website verder kunt verfijnen, zodat je niet afhankelijk hoeft te zijn van een externe beheerder die uurtje factuurtje rekent.

 

Onderhoud WordPress website

Investering van de cursus

197,-

✔︎Snel en eenvoudig een professionele website voor je bedrijf

✔︎Concreet stappenplan van een marketingstrateeg en webexpert

✔︎Uitgebreide online leeromgeving met video’s en handleidingen

✔︎ Toegang tot de community met gelijkgestemden ondernemers

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief BTW, Bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van dit traject verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Marketingcomponist.

Meest gestelde vragen