Marketing Automation: Kwalitatieve leads genereren voor jouw bedrijf

Laat mij je helpen met het creëren van een strategische funnel en het implementeren van je funnel in Mailblue of ActiveCampaign.

Een strategische funnel die je know-like en trust factor vergroot

Door de juiste content aan te bieden op het juiste moment werk je aan de know-like en trust factor en vergroot je jouw expertstatus

Volledig geïmplementeerd in jouw ActiveCampaign/Mailblue account

De complete funnel wordt voor je gebouwd in en op de juiste wijze wordt gekoppeld aan je website en checkouts

Een strategische funnel die converteert

Door de juiste content en opbouw van de funnel werk je aan het opbouwen van de know-like & trust factor bij jouw ideale klanten.

Website optimalisatie traject

Staat de website als een huis en wil jij consistent leads genereren?

Je hebt een ideale klant, je hebt een helder aanbod en je hebt een marketingtechnisch goede website die scoort in zoekmachines, je klanten oplevert en waarmee jij jezelf onderscheid ten opzichte van je concurrenten.

Het is tijd om consistent leads te genereren met een funnel. Maar eigenlijk heb je er de tijd niet voor om dit voor elkaar te krijgen. Je weet ook niet precies wat je moet doen om je funnel zo in te richten dat je er ook resultaat mee haalt. En hoe implementeer je dat dan goed, koppel je dat aan je website en hoe zorg je ervoor dat mensen de juiste opvolging krijgen?

Wat je wilt is een strategische funnel waarmee je consistent leads genereert en volledig voor je wordt ingericht, zodat je alleen je leads hoeft na te bellen.

Dat is precies waar ik je mee kan helpen. 

 

Hi, ik ben Stella, Marketingstrateeg en implementatiespecialist

De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse miljoenenbedrijven gewerkt als senior marketeer en leidinggevende binnen de commerciële sector. Zo heb ik voor grote merken als BelCompany, Buyitdirect, Nmbrs en Vye recruitment gewerkt, waar ik honderden keren een website optimalisatie heb uitgevoerd,  marketingstrategieën heb ontwikkeld, uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ook heb ik 7 jaar als operationeel manager gewerkt bij een IT-bedrijf, waar ik een deel van mijn technische kennis heb opgedaan.

Ik mag de titel Bachelor of Business Administrator voeren, met de specialisatie Strategische Marketingcommunicatie, die ik heb verworven na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hebben ertoe geleid dat ik heel snel kan zien waar er kansen liggen en exact weet welke marketingstrategie het beste ingezet kan worden, welke website aanpassingen er gemaakt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Mijn technische achtergrond en mijn ervaring met ActiveCampaign, Mailblue WordPress, Elementor, Plug & Pay, en talloze marketingtools zorgen ervoor dat ik die gewenste aanpassingen volledig voor je kan uitvoeren. 

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien heb ik al meer dan 150 bedrijven mogen helpen met een custom made marketingstrategie en de implementatie hiervan, zodat zij meer resultaat behalen in de vorm van meer omzet, klanten en winst. 

Stella Peperkoorn Marketingstrateeg

150+ funnels ontwikkeld en geïmplementeerd​

In de afgelopen jaren heb ik vele weggevers en funnels mogen ontwikkelen, implementeren en optimaliseren met als resultaat dat er meer leads, meer klanten en meer omzet wordt genenereert.​

10+ jaar kennis van diverse marketingtools​

ActiveCampaign Mailblue, WordPress, Elementor, Zapier, Hubspot, Monday, Office 365, Clickup, Plug &Pay, Huddle, Trello, Calendly, Asana, Monday, en nog veel meer

20+ jaar ervaring in de commerciële sector​

Door mijn jarenlange ervaring zowel strategisch als operationeel, weet ik exact welke strategieën er werken in jouw specifieke situatie en hoe dit te implementeren​

Marketing Automation door Marketingcomponist

Wat kun je van Marketing Automation verwachten?

Wanneer je kiest een samenwerking met mij heb je een geautomatiseerd leadgeneratie proces voor jouw bedrijf, waardoor je consistent kunt werken aan het vergroten van jouw vijver met leads

✔︎ Content en opbouw van de funnel ontwikkelen

✔︎ Funnel in Mailblue /ActiveCampaign implementeren

✔︎ Funnel koppelen aan je website en andere marketingtools

✔︎ Controle proces en livegang

 

Wat is het resultaat als je kiest voor Marketing Automation?

Wat zeggen anderen over Marketing Automation?

Door de samenwerking word ik beter gevonden en weet ik hoe ik van mijn websitebezoekers leads kan maken en van mijn leads klanten kan maken. Stella heeft fantastisch werk geleverd.

  Sabine van der Pels
  Sabine van der Pels

  Voedingsconsulent

  Marketing automation

  €1977,-

  Laat mijn jouw marketing automatiseren, zodat jij:

   ✓ Een consistente stroom van leads en klanten hebt voor je praktijk

   ✓ Geen omkijken hebt naar de techniek, want dat wordt compleet voor je geregeld

   ✓ Meer omzet, winst en klanten behaald voor jouw praktijk

  Waarom zou je zelf blijven aanrommelen met als je de strategie en techniek aan een expert kunt overlaten?

  Boek direct de Marketing Automation in en gun het jezelf om de regie te hebben over de groei van jouw praktijk.